lördag 18 februari 2012

V 37!!!!!!

Helt galet! Nu är jag inne i v 37. Igår var det prick en månad till BF! Det är ju inte klokt va fort det går nu! Och vi som har massor kvar att fixa hemma. Och allt praktiskt jag skulle hinna 'göra bort' innan Flingan kommer... Hur gick det med det??? Efter 4 veckor i sjukdomsbubblan känns det som att jag ligger mer än lovligt efter i planeringen!

Nästa vecka är det dax för besök på Spec. Mvc på måndag och till barnmorskan på torsdag. Är supernervös, som vanligt, men längtar också efter att få en titt i magen igen och håller tummarna att hon ser ut att må bra där inne! Då ska vi också prata mer om ev igångsättning. Håller dock på ångra mig lite angående detta och tänker att det är nog nära med 4v kvar och att jag ändå önskar att det kom igång av sig själv... Men att man kanske kan komma överens om ett igångsättningsdatum Max 1v efter BF. Får se vad läkaren säger och hur Flingan verkar må helt enkelt!

Har fortfarande inga som helst andningsproblem och det känns som hon ligger tvärs över magen... Den är mer bred än utputande lixom ;) även om det putar en hel del också ;)